Friday 14 March 2014

Snapshots

Heippa ihanat! Täällä vietellään aurinkoista perjantai-iltapäivää ja ajattelin ihan pian aloittaa viikonlopun vieton. Viikolla vaivannut flunssakin vaikuttaa olevan selätetty, joten aion nauttia auringosta nyt, kun sitä vielä riittää. Huomenna lämpöasteet taitavat pudota jonkin verran (ilmeisesti siellä Suomessakin?), mutten anna sen häiritä viikonloppuamme. Meillä on kivoja juttuja tiedossa, rakkaan ystävän juhlintaa, kahvitteluja ja muuta...

Mutta nyt niihin viimeaikaisiin tapahtumiin Instagram-tilini kautta tarkasteltuna! Tykkään postailla näitä arkisia kuvia aina silloin tällöin myös tänne blogin puolelle, mutta reaaliaikaisempia pilkahduksia arjestani löytää seuraamalla @inmyballerines-tiliäni.















1. Sain instagramin puolella arkikuvahaasteen ja sen nimissä nappasin salin jälkeisen kuvan. Kietaisen hiukset kiinni salille nykyään Invisiboblen avulla, se pitää kutrit ojossa kovemmassakin menossa. 2. Haaveilin sunnuntaina jogurttijäätelöstä, mutta niin kuin täällä monet paikat, myös kaavailemani jogurttijäätelöpaikka oli kiinni. Päädyimme nappaamaan toisen suosikkini, suklaakastikkeella kuorrutetun Sundae-jäätelön. 3. Valentinon Rockstud -kenkiä sovittelemassa. Ihastuin.















4. Dessert on the go 5. Me emme omista lainkaan mikroa ja ainoa asia, mihin sitä olen vuosien saatossa kaivannut, on popcornien teko. En ole kuitenkaan oppinut tekemään kevyitä popcorneja kattilassa, joten olemme muutaman kerran napanneet leffateatterista popcornit mukaan ja suunnanneet kotiin herkuttelemaan. Mikropoppareiden terveellisyydestähän on ollut paljon puhetta, joten ehkä ihan hyvä, ettei meiltä löydy sitä mikroa! 6. Tällä viikolla ollaan oltu lähellä pariakymmentä astetta, joten lounaankin tarkeni nauttia terassilla. Harmaan talven jälkeen hymyilyttää kovasti!
















7. Kotiin, nopea laittautuminen ja illalliselle! 8. Smoothien reseptin jaoinkin jo eilen. 9. Olemme löytäneet uuden keittoihin erikoistuneen lounaspaikan, tässä superherkullista inkivääri-porkkanakeittoa sitruunaruoholla maustettuna. Syömme kotona paljon keittoja, joten ravintolan menua lukemalla saan paljon inspiraatiota myös kotikokkailuihin.

Oikein ihanaa viikonloppua!

4 comments:

  1. Ihailin noita Valentinon superihania jo Instagramista! Ovat kyllä aika täydelliset, klassiset mutta vähän särmää, täydelliset :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen ihan samaa mieltä! :) Aikast upeat!

      Delete
  2. Missä kävit sovittelemassa valentinoja? :)

    ReplyDelete
  3. Sopiiko valentinot sun mielestä leveä lestiselle? Kun mun jalat on melko leveät, joten onkohan nuo liian kapeat? :/

    ReplyDelete