Monday 10 March 2014

Style du jour

Olisiko tämä jo viimeisimpiä asuja talvitakin kanssa? No, sen verran lämmintä jo oli, että villakangastakin ja ohuen 
t-paidan väliin en enää tarvinnut ylimääräistä kerrosta, vaan mukaan ottamani neule sai pysyä visusti laukussa. Trenssinkin ehdin jo ottaa esille, tosin se kaipaa vielä pesulareissua ennen käyttöönottoa.

Huomasitteko muuten, että blogin ulkoasukin sai keväistä - tai ainakin hieman raikkaampaa ilmettä? Täysin valmista ei tosin vieläkään tullut ja pieniä muutoksia on vielä luvassa. Aikamoisen haastavaa hommaa tuo blogin koodailu, mutta eiköhän tästä vielä hyvä tule!





























Takki Maje / Paita COS / Farkut H&M
Laukku LV / Ballerinat Repetto
Rannekorut: äitini tekemä ja Hermès

7 comments:

  1. Yksinkertaisen tyylikäs asu :) HM:n housut näyttävät kivoilta, ovatko ne pysyneet millaisina käytössä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! :)

      Hennesin farkut ovat itseasiassa vielä aika uudet; luin jostain kehuja niistä ja päätin kokeilla itsekin! Näin lyhyen käytön jälkeen tuntuvat ihan kelvollisilta, ainakin tähän asti kangas on pitänyt kuosinsa ja istuvuus on hyvä. :)

      Delete
    2. Kiva asu, ihanat balleriinat:)

      Olen myös kuullut hyvää H&M:n farkuista ja ostin niitä parit. Niistä meni kaikki elastisuus muutaman pesun jälkeen ja alkoivat sitten lötköttämään takapuolesta (siis pesun jälkeen) Olen miettinyt että olivatkohan farkut jotkut maanantaikappaleet. Kerro sitten miten näiden sinun farkkujen kanssa kävi jos vaikka kokeilisi uudelleen:)

      Delete
  2. ihana asu :) minkäköhän takia kun yritän välillä mennä lukemaan sun blogia niin tulee ilmoitus että blogi on vain kutsuttujen lukijoiden joukossa..nyt onnisti ja pääsin lukemaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :)

      Blogi oli tosiaan muutamaan otteeseen suljettuna, kun muokkailin sivuasetuksia. Ihanaa kuitenkin, että jaksoit kokeilla uudestaan; nyt blogin pitäisi toimia ihan normaalisti! :)

      Delete
  3. Todella ihana & tyylikäs asukokonaisuus! Harmaa paita täälläkin hakusessa (monen muun lisäksi). ;)

    Born Grown

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! :)
      Harmaa t-paita on kyllä tosi käytännöllinen. Asustamalla sen saa taipumaan moneen menoon! :)

      Delete