Wednesday, 1 January 2014

2014

Uusi vuosi, uudet kujeet. Vastaanotin vuoden 2014 mitä ihanimmissa merkeissä juhlien rakkaan ystäväni kanssa ja tutustuen moniin upeisiin ihmisiin.

Iltamme kului nopeasti hyvässä seurassa ja herkkuja maistellen. Muistaako joku vielä riisisuklaamakeiset? Allekirjoittanut nimittäin pysytteli koko illan noiden herkkujen lähellä, sen verran hyviä ne olivat! Illan menussa oli myös lohicoctailpaloja, ruisnappeja, salaattia, sekä chilillä maustettua suklaamoussea. Ihana iltamme huipentui Aurajoen varrella nähtyyn ilotulitukseen.

Tänään puoliltapäivin suuntasin takaisin vanhempieni luokse Raumalle ja aion pysytellä täällä aina siihen asti, kun lennän loppiaisena takaisin kotiin.

Suuri kiitos kaikille menneestä vuodesta, ihanaa että olette mukana!

2 comments:

  1. Ihanat riisisuklaamakeiset! Meillä tehdään niitä joka joulu - edelleen. On ne vaan niin hyviä! :) Minäkin olin katselemassa raketteja Aurajoen rannalla tänä vuonna :)

    ReplyDelete
  2. Minä taas löysin ne uudestaan Monan avustuksella - edellisestä riisisuklaaherkuttelusta on varmasti yli kymmenen vuotta! :) Tuo Aurajoen rakettiloisto oli kaunis (vaikka niitä pelkäänkin - pysyttelen siis turvallisen välimatkan päässä).

    Kivaa, että kommentoit ja tsemppiä Uuteen Vuoteen; toivottavasti saamme vielä jossain vaiheessa nauttia kauniista kuvistasi! :)

    ReplyDelete