Wednesday, 15 January 2014

Talvisia klassikoita

Rannekoru Hermès / Kaulaliina Only / Saappaat Zara


Mitäs menin puhumaan aurinkoisista päivistä, nimittäin nyt tänne meillekin tuli taas talvi. Ihan Suomen lämpötiloihin ei täällä päästä, mutta kyllä nuo nollan ja viiden asteen lämpötilatkin tuntuvat aika vilpoisilta.

Keräsin hieman inspiraatiota kylmempien päivien varalle; lämmin neule, muhkea huivi ja liukkailla teillä pystyssä pitävät saappaat ovat talvipäivien luottojuttuja. Olen viime aikoina käyttänyt hurjan paljon omaa kipparitakkiani ja siinä on kyllä klassikko, joka sopii moneen menoon: laadukas villakangastakki pitää lämpimänä, kunhan vain muistaa tarkistaa, että villaa löytyy muualtakin kuin vain takin nimestä. 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 comments:

  1. No, en yhtään ihmettele, jos jollain kipparitakilla palelee pakkasella. Jos ei halua paleltua on pukeuduttava sään mukaan. Vaikkapa laittamalla päälle toppatakki. Okei, ei ole ehkä yhtä tyylikäs, mutta eipähän palele.

    ReplyDelete
  2. Heippa,
    Niin kuin postauksessa mainitsin, villakangastakilla pärjää hyvin nollakeleissä, kunhan takin materiaalina on oikeasti villaa! :)

    Siellä Suomessa on varmasti tällä hetkellä topptakki ihan pakollinen, ystäväni kertoi, että Raumallakin on ollut parisenkymmentä astetta pakkasta! Omalla kohdallani mukavuus menee tarvittaessa tyylikkyyden edelle, mutta onneksi markkinoilla on myös todella kauniita toppatakkeja! :)

    ReplyDelete