Monday, 6 January 2014

Retour d'Allemagne

Heippa! Aikenaani oli postailla tänään jo aikaisemmin, mutta valitettavasti nettiyhteys Tukholman lentokentällä ei toiminut ihan toivomallani tavalla. Mutta siis, halusin tulla huikkaamaan, että saavuin juuri kotiin pitkän matkustuspäivän jälkeen. Minulla oli jatkolento Tukholmasta ja tällä kertaa kyseessä olikin hieman pidempi vaihto ja jouduin kuluttamaan muutaman tunnin kentällä tax free - kauppoja koluten.

Haikeana jouduin taas jättämään perheeni ja läheiseni Suomeen, mutta kieltämättä oma sänky tuntuu taas erityisen ihanalta. Nyt matkalaukun purkamisen ja lämpimän suihkun jälkeen aion laittaa pääni tyynyyn, nimittäin arki (ja aikaiset aamuherätykset) koittavat taas huomenna!

10 comments:

 1. Niinhän se on, että expattina joutuu usein kokemaan noita haikeita jäähyväisiä. Tuttuja täälläkin. Onneksi arki usein vie mukanaan ja haikeus unohtuu nopeasti. Toivottavasti paluu arkeen sujuu pehmeästi, onko siellä Saksassakin vuodenaikaan nähden tosi lämmin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rakkaiden hyvästely (vaikkakin vain lyhyeksi aikaa) on kyllä todella vaikeaa - siihen ei taida tottua ikinä. Toisaalta koen, että ulkomailla on hyvä asustella, kun ne omat läheiset pysyvät aina mukana (ajatuksissa, viesteissä) välimatkasta riippumatta.

   Täälläkin on yli kymmenen asteen lämpötiloja; voisin hypätä suoraan kevääseen! :)

   Delete
 2. Säihkyvää arkea :) Toivottavasti loma oli ihana ja rentouttava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Mikko! <3 Loma tuli kyllä tarpeeseen, oli ihana nähdä! :)

   Delete
 3. Oikein mukavaa kotiinpaluuta. Suomen-reissuasi on ollut kiva seurata Instagramissa ja blogissasi. Mukavaa viikkoa sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, miten ihana kuulla! <3
   Oikein ihania ja kauniita tammikuun päiviä sinulle! :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos! :) Tuo huivi on kyllä talvella paljon käytössä, harmaa sävy piristää muuten niin tummaa talvipukeutumista!

   Delete
 5. Näytät tosi nätiltä. Kivan väristä kynsilakkaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti! :)
   Kynsilakka onkin ihan uusi, sain sen ihanalta Monalta lahjaksi ja ihastuin välittömästi! :)

   Delete