Saturday, 4 January 2014

Lauantain kuulumisia

Viimeinen viikonloppu taas hetkeen täällä Suomessa. Tänään on juhlittu pikkuveljeni syntymäpäivää (Onnea!), olen nähnyt lapsuuden ystävääni teen merkeissä ja suurimman osan päivästä olen asentanut blogiin uutta banneria - siinä kuitenkaan vielä onnistumatta. Eli jos joku siellä on ihmetellyt päivän aikana vaihtunutta blogin ulkoasua, niin se johtuu vain epäonnistuneista koodailuistani!

Nyt kuitenkin tulin rakkaan ystäväni luokse viettämään tyttöjen iltaa, joten keskityn banneri-asiaan myöhemmin ja tuo väliaikainen banneri saa jäädä siksi aikaa. Tänne tullessani ulkona satoi hiljalleen lunta (joka tosin suli heti maahan osuttuaan). Tuli kivasti talvinen olo ainakin hetkeksi: kotiin Saksaan on luvattu taas yli kymmenen asteen lämpötiloja... No, arkiasioita mietin lisää sitten taas maanantaina, kun lomani loppuu ja palaan takaisin kotiin, nyt vielä hetkeksi rentoutumaan ihanan ystävän kanssa! Oikein ihanaa lauantaita!

4 comments:

 1. Oikein ihanaa iltaa sinnekin, ja tuo tämän hetkinen banneri on todella kiva! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Jenna! <3 En malta odottaa, että saan ulkoasun taas kuntoon, minulla on aika kiva banneri jo odottamassa! :)

   Delete
 2. Hei, olen uusi lukija, ja tuli mieleen voisitko tehdä joku kerta arvostelun LV:n epi leather -nahkaisen agendan kestävyydestä arkikäytössä. Harkitsen vastaavan ostoa.

  ReplyDelete
 3. Hei, olen uusi lukija, ja tuli mieleeni voisitko joku kerta tehdä arvostelun LV:n epi leather -nahkaisen agendan käytöstä ja kestävyydestä arkikäytössä. Harkitsen vastaavan ostamista.

  ReplyDelete