Wednesday, 29 January 2014

Jotain sinistä

Kuvassa näkyy yksi harvoista aleostoksistani, nimittäin viikonloppuna löytämäni korkkarit.

Olen jo pitkään haaveillut värikkäämmistä koroista ja katsellut eri merkkien valikoimia muun muassa pinkkien ja sinisten kenkien osalta. Viime lauantaina sitten viimein tärppäsi! Kävin kaupungilla kiertelyn lomassa pikaisesti Zarassa ja silmäni osuivat näihin mokkanahkaisiin kaunokaisiin. Useimmat korkokenkäni taitavatkin olla tätä mallia: hieman terävät kärjestä, ei platoa ja ohut korko - todella klassinen malli, mutta sopii hyvin niin rennompien farkkujen, kuin siistien mekkojenkin kanssa.

Olen jo mielessäni pukenut uudet korkkarini mustan ja valkoisen lisäksi niin harmaan, vaaleanpunaisen kuin burgundinkin kanssa ja uskon, että nämä tulevat vielä usein piristämään asujani!

11 comments:

 1. Ihanat kengät <3 ! Sinulla on todella kiva blogi, olen saanut hyviä Pariisi vinkkejä täältä( matkaan lähdemme 2 viikon kuluttua ). Jatka vaan samaan malliin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla! :)
   Oikein ihanaa matkaa, muistakaan kävellä paljon, ihmetellä ja nauttia!

   Delete
  2. Kiitos! Varmasti teemme niin :)

   Delete
 2. Todella kauniit! Kuinka korkea korko näissä on?

  ReplyDelete
 3. Apua, olen niin huono arvioimaan näitä! Oliskohan tuo korko jotain kahdeksan sentin luokkaa?
  Minulla oli lauantaina jalassa nilkkurit, joissa korkoa on yli kymmenen senttiä ja nämä tuntuivat silloin aika matalilta... Minulla ei ole Zaran korkkareista ennestään kokemusta, mutta äkkiä kokeiltuina nämä tuntuntuivat oikein hyvältä jalkaan! :)

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. EIkö vain olekin! :) Ja minä tietenkin tunnen suurta tyytyväisyyttä, sillä en ikinä onnistu löytämään alesta mitään! :D

   Delete
 5. Tosi kauniit kengät! Otsikosta ajattelin että tulevatko nämä pilkottamaan hääpuvun alta… :) Ei ollenkaan huonompi ajatus sekään!

  ReplyDelete
 6. No eipä olisikaan! Vähän niin kuin Carrie sinisissä Manoloissaan! :)
  Joskus itse asiassa olen haaveillutkin jostain vähän erikoisemmasta kenkävalinnasta, mutta luulenpa, että perinteisellä linjalla mennään! :)

  ReplyDelete
 7. Ihanat korkkarit, tuo sininen väri käy monen kanssa ja piristää kivasti etenkin simppeliä mustaa asua.

  Toivepostausidea tuli juuri mieleen, joten laitanpa sen tähän samaan kommentiin: Pukeutumistyylisi on kaunis ja klassinen ja aina todella harkitun näköinen, siksi kiinnostaisi nähdä myös kuvia kodistasi johon näin ollenkaan tietämättä oletan soveltuvan samat adjektiivit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Anna! :)

   Mielelläni kuvailen myös kotona, tosin ihan tavallisessa (ja osin vielä sisustuksen osalta keskeneräisessä) asunnossa asumme. Sisustus on kuitenkin lähellä sydäntäni, joten sisustusjutut ovat paljon mielessä! :)

   Delete