Friday, 3 January 2014

Café Pouchkine

Vaikka Suomen vierailuni jatkuu vielä muutaman päivän ajan, ajattelin paljastaa, mistä löytyvät ehdottomasti yhdet Pariisin kauneimmista leivoksista. 

Printempsin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Café Pouchkine tarjoilee ranskalaisia herkkuja venäläisellä vivahteella. Lähes taideteosmaiset leivokset, mieleenpainuvalla tavalla tarjoiltava kahvi (katsokaapa ylempää kuvaa!) ja ehkäpä yhdet Pariisin herkullisimmista macaroneista: Café Pouchkinen pieni kahvilapuoli on mitä täydellisin paikka nopeaan taukoon shoppailujen lomassa.

7 comments:

 1. Oi apua, ei näin mielettömän kauniita ja houkuttelevan herkullisia kuvia tähän heti alkuvuoteen, Maija;) Huisi tuo kermavaahtojuoma, nam.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, minulle ei tullut edes mieleen, että tammikuun alku ei ehkä ole se paras ajankohta näille herkkupostauksille! :D Tuon kermavaahtokuorrutuksen alta löytyy avomieheni tilaama kuuma kaakao, aikamoinen makean taltuttaja jo yksinään! :)

   Kivaa viikonloppua!

   Delete
 2. Hyviä herkkuja :) Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olivat kyllä tosiaan herkullisia! :)
   Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle!

   Delete
 3. Miten herkullisen näköisiä!
  Olisi joskus kiva saada postaus, jossa olisi koottuna matkavinkkejä Pariisiin, sinulla kuitenkin on avomiehesi kautta vähän kotikenttäetua. ;)
  Onnentäyteistä uutta vuotta, tänä vuonnahan te menette naimisiin? :)

  Jenni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenni! :)
   Minun onkin ollut tarkoituksenani tehdä jonkinlaista koostetta Pariisi-vinkeistä, mutta sitä ennen kannattaa kurkata vinkkejä myös tuolta sivupalkista Pariisi-tunnisteen alta! :)

   En ole itse asiassa kiireideni vuoksi ehtinyt kertoa täällä blogin puolella julkisesti, mutta päätimme järjestää häämme 2015 kesällä. Sen ansiosta ehdin ihan rauhassa suunnitella suurta päiväämme ja nauttimaan myös juhlajärjestelyistä. Koitan kirjoitella asiasta pikimmiten myös postauksen muodossa! :)

   Delete
  2. Ja tietysti, oikein ihanaa vuotta myös sinulle! <3

   Delete