Tuesday, 28 January 2014

Tänään mielessä


Voi että, miten jo odotan kevättä ja aurinkoisia päiviä! Tarkoituksenani oli kuvata sunnuntain aikana hiusjuttuja blogiin, mutta eihän kuvaaminen onnistu millään, kun taivas on koko ajan harmaa ja kotona on huoneesta riippuen pimeää tai tosi pimeää. Eli ensi viikonloppuna sitten, toivoisin.

Toinen syy, miksi toivon kovasti lämpimämpiä ja aurinkoisempia ilmoja, on kiukutteleva ihoni. Atooppinen ihottuma, kuivuus ja kutina ovat jokatalvisia riesoja ja ensimmäisten haavojen tultua käsiin sanoinkin miehelleni, että nyt olisi rantaloman paikka! No, rantalomaa ei ole nyt ihan heti tiedossa, mutta onnekseni Saksassa asuminenkin on jo hieman rauhoittanut atopiaani, täällä kun ei ole ihan niin kylmää talvisin.

Olen viime aikoina yrittänyt hakea piristystä selailemalla kesäisiä valokuvia koneen kätköistä ja suunnittelemalla tulevia matkoja. Ja aamuistakin saa hitusen mielekkäämpiä, kun surauttaa ne perinteiset aamurahkat ja -marjat smoothieksi ja laittaa aamupalan nätisti esille...
4 comments:

 1. Teidän koti vaikuttaa niin mieleiseltä! Voisitko esitellä sitä paremmalla ajalla enemmän. Varsinkin tuo valkoisen tv-tason ja mustan sohvapöydän yhdistelmä on niin mieleinen! :)
  -Niina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Niina! :)
   Koin kodin sisustuksen jotenkin todella haasteelliseeksi täällä, kaikki piti ostaa uusiksi ja mieluisia juttuja ei tuntunut löytyvän... Onneksi nyt sisustus alkaa olemaan valmiimpi, joten enköhän voisi kuvailla sitä enemmänkin! :)

   Delete
 2. Atooppinen iho on kyllä ikävä riesa. Oletko kokeillut olisiko ilmankostuttajasta apua sinulle ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse asiassa Suomessa kuiva huoneilma olikin todella iso ongelma atopian vuoksi, mutta täällä Saksassa on lähes päinvastoin: taloista rakennetaan niin tiiviitä, että kosteutta saattaa olla jopa ongelmaksi saakka - jopa meidän vuoden vanhassa asunnossa! :/

   Ihoni on tänä vuonna siis paremmassa kunnossa (en ole esimerkiksi joutunut tänä talvena vielä turvautumaan kortisonikuureihin), mutta nyt sitten kutina ja kuivuus iskivät... Koitan nyt hoitaa ihoani mahdollisimman hyvin ja pitää sormet ristissä, ettei iho pääsisi pahenemaan! :)

   Kivaa keskiviikkoa!

   Delete