Sunday, 19 January 2014

Toinen päivä PrahassaVoiko päivä mennä pieleen, jos se alkaa superherkullisella eclairilla?

No ei voi! Hotellilta lähdettyämme nappasimme aamupalan (miehelle patonkia ja herkkuja, minulle jogurttia) ja lähdimme kohti Prahan linnaa. Viikonlopun ainoan metromatkan jälkeen oli lyhyt kapuaminen ja sen jälkeen pääsimme ihastelemaan Prahan kaupunkikuvaa kukkulalta käsin. Linnan porteilla pohdimme hetken aikaa klassisen konsertin ja linnakierroksen välillä... Tällä kertaa päädyimme kiertämään linnaa ja sen eri osia - ehkä ensi kerralla sitten se konsertti!
Aika vierähti nopeasti linnoitukseen tutustuessa, vaikkakin me vierailimme vain pienessä osassa sitä; koko alueen kattava kierros olisi nimittäin kestänyt muutaman päivän.

Linnan jälkeen vatsat jo kurnivat ja lähdimme kävellen takaisin vanhaan kaupunkiin. Olin katsonut kartasta, että kaavailemani lounaspaikka olisi ihan lähellä, mutta loppujen lopuksi matkaa taisi kertyä viitisen kilometriä! No, koko matkan kävelyihin verrattuna matka oli aika lyhyt, mutta tuossa vaiheessa reissua jalat alkoivat jo hieman painaa...

Lounaan jälkeen hyppäsimme autoon ja nyt kirjoittelen postausta kotona. Hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 comments:

 1. Kiva lukea Prahasta. Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Praha oli kyllä todella kaunis, suosittelen! :)

   Delete
 2. Taidat pitää kermaisista leivoksista? Itse koen valtavan kerma-annoksen melkein luotaantyöntävältä. Mutta nää on näitä makuasioita....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain pidän ja tämä eclair oli erityisen herkullinen! :) Ja minun mielestäni kermavaahdon pitää olla makeaa, en ymmärrä lainkaan leipomoiden kakkuja, jonka kermavaahdossa ei ole sokeria!

   Rakastan kauniita leivoksia, tosin kaikki blogissa näkyvät herkut eivät ole minulle, tätäkin leivosta maistoin vain hieman! :) Ja pitää myös muistuttaa, että normaali ruokavalioni koostuu paljolti erilaisista maukkaista salaateista ja keitoista, mutta ne päätyvät harvemmin tänne blogin puolelle!

   Delete
 3. Ihana katsella kuvia kauniista Prahasta, se on matkakohdelistalla kapuamassa koko ajan ylemmäs. Tänä keväänä kuitenkin Berliini kutsuu, joten tuo Praha siirtyköön myöhemmälle :)

  ReplyDelete
 4. Harmi, ettette käyneet teatterissa tai katsomassa vesiurkuja myöhään illalla. Ovat melkoisia elämyksiä :)

  ReplyDelete