Saturday, 18 January 2014

Ensimmäinen ilta Prahassa

Terveisiä Prahasta! Saavuimme tänne yhdeksän jälkeen illalla ja heti saatuamme tavarat huoneeseen, lähdimme ulos syömään. Illallispaikka olikin oikein iloinen yllätys, kiitos ihanalle lukijalle hyvästä vinkistä! Ravintola on ehdottomasti käymisen arvoinen ja kirjoittelen siitä lisää pikapuolin.

Kävelimme illallisen jälkeen hotellillemme ja öinen Praha ehti hurmata meidät lyhyen kävelymme aikana. Kaunista kaupunkikuvaa ihastellessa tuli mieleen niin Pietari kuin Pariisikin ja saimme oikein ihanan ensivaikutelman Prahasta!

Nyt kuitenkin nukkumaan, oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

2 comments:

 1. Praha on todella kaunis kaupunki! Olimme siellä häämatkalla lähes viisi vuotta sitten ja sen parempaa häämatka-kohdetta en olisi osannut ajatella, kosinta kun tapahtui vuotta aikaisemmin Pariisissa;) Kun pitää lyhentää minun ja mieheni suhde mahdollisimman lyhyesti niin sen voisi tiivistää kaupunkeihin:) Helsinki-Budapest-Amsterdam-Pariisi-Berliini:) (olemme siis muuallakin matkustelleet ja asuneet mutta näillä on iso merkitys.

  Asuimme kivassa pienessä hotellissa aivan linnan lähettyvillä, kaupunki, ruoka, nähtävyydet, kaikki oli ihan täydellistä:) Mukavaa lomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, miten ihanaa, että noin monella kauniilla Euroopan suurkaupungilla on jokin syvempi merkitys! Kuulostaa todella romanttiselle! :)

   Praha on kyllä ihana kaupunki! <3

   Delete