Monday, 24 February 2014

Aamuinen näkymä

Viikonloppu vierähti ohi taas aivan liian nopeasti. Ihan kaikki jutut eivät menneet suunnitelmiemme mukaan ja Dachaun reissu jäi valitettavasti välistä moottoritien ollessa tukossa - emme tosin antaneet sen haitata, ehdimme sinne varmasti myöhemminkin.

Mutta ennen kuin palaan viikonloppuun ja onnistuneeseen Münchenin reissuumme (onneksi ehdimme edes sinne!) tarkemmin, halusin tulla näyttämään, minkälainen näky minua odotti, kun tänään aamulla avasin makuuhuoneen verhot pitkäksi venyneiden unien jälkeen.

Ensin näin vain yhden punaisen, mutta siirtäessäni katseeni hieman sivummalle, näkökenttääni piirtyi kymmeniä taivaalla leijuvia, erivärisiä kuumailmapalloja! Aamupäivän pilvet alkoivat juuri väistyä ja aurinko pääsi pilkahtelemaan - oli jotenkin todella lumoavaa seurata näiden pallojen rauhallista kulkua.

Mutta nyt minun on aika kömpiä nukkumaan, ihanaa viikon alkua kaikille!

4 comments:

 1. Mahtava näky! Ite näin samankaltaisen joku vuosi sitte, ku illalla lähettiin laivalla Tukholmasta takas Suomen puolelle. Aurinko laski ja taivas oli täynnä kuumailmapalloja. Se kuva piirty sydämeen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinunkin muistosi kuulostaa ihanalta! <3

   Mukavaa maanantaita!

   Delete
 2. Replies
  1. No niin ovat! :) En ole ikinä ollut kyydissä, kuumailmapallosta olisi varmasti henkeäsalpaavat näkymät! :)

   Delete