Sunday, 9 February 2014

Fin de semaineTämä kahvikupponen summaa mielestäni kuluneen viikonlopun hyvin. Mitään muuta ei olla oikein tehtykään; kierrelty kaupungilla, testattu uusi soppa-ravintola, kokkailtu kotona rauhassa, arkistoitu papereita (yksi tylsimmistä kotitöistä!) ja tilattu rikki menneen imurin tilalle uusi. Vanha imurimme meni perjantaina rikki ja nyt toivon, että uusi saapuisi pian. Muuten tieni taitaa käydä (ystäväni luokse) naapuriin lainaamaan imuria, minulla on nimittäin aika matala kynnys, mitä tulee pölyisten nurkkien sietämiseen!

Koitin viikonlopun aikana, miten saan kuvattua Photoboothilla videon. Jos vain suinkin rohkenen, voisin kuvata viimeisimmästä ballerinanuttura-postauksesta videon, siitä kun on tullut paljon kyselyitä!

Ai niin, minähän olen täysin tee-tyttöjä, mutta silti kahvin tuoksu huumaa minut ja mielelläni nuuhkuttelenkin eri kahveja. Minulle on aina sanottu, että sitten kun tulen vanhemmaksi, niin alan juoda kahvia; mielenkiinnolla siis odotan, muuttuuko tuo asia vielä tulevaisuudessa!

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! Minä nousen nyt tästä koneen edestä ja alan suunnitella tulevan viikon juttuja. Oikein ihanaa sunnuntaita!


P.S. Käykääpä kurkkaamassa uusi Kuvakulmia-blogi, sieltä löytyy todella hyviä vinkkejä valokuvaamiseen!

4 comments:

 1. Hei!
  Tuon teenjuontisi (vai pitäisikö sanoa nauttimisen) mainittuasi täytyykin vinkata aivan upea ranskalainen teetalo! Voit hyvin tietääkin tämän, mutta et ole ikinä blogissasi maininnut tai itse ainakaan sitten huomannut. Eli Mariage Frères, Pariisissa heillä on useampikin teehuone ja olen kolunnut ne kaikki, toki pelkkiä teekauppojakin löytyy. Aivan huumaava paikka jolla pitkä historia ja merkittävä asema eurooppalaisessa teekulttuurissa, suosittelen! Itse henkilökohtaisesti pidän eniten vasemman rannan teehuoneesta, Rue des Grands Augustins.


  Kristiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Kristiina,
   Minulla on muutama ranskalainen ystävätär, jotka ovat minut kyseiseen teetaloon tutustuttaneet. Olet oikeassa, talo valmistaa aivan mielettömän herkullisia teelaatuja! :)

   Olen useammankin kerran ihastellut heidän teehuoneitaan ulkoa päin, mutten ole vielä ehtinyt sisälle asti. Pitääkin ehdottomasti muistaa tämä, kiitos! :)

   Delete
 2. Täällä yksi innokas odottaa video postausta! Juuri bussissa glitterin pussi sylissä joka sisältää tarvikkeet nutturan tekoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :)

   Sain itse asiassa juuri kuvattua nutturan teon ja yritän laittaa videon pian tänne blogiin! :)

   Delete