Sunday, 2 February 2014

Dimanche ♥


Se olisi sitten helmikuun alku ja täällä on otettu kaikki keinot käyttöön, jotta talvipäivät tuntuisivat himpun verran mielekkäämmiltä - minun puolestani voitaisiin oikeastaan jo hypätä suoraan kevääseen!

Lauantaina Müncheniin ajellessa oli tosi aurinkoista ja se sai meidät taas pähkäilemään laskettelureissua Alpeille. Avomieheni perheellä on Chamonixissa mökki ja olimme siellä viime vuonna ystävänpäivän tienoilla. Olimme molemmat tuolloin suksilla pitkän tauon jälkeen ja nautimme täysin rinnoin: avomies saa edelleen hyvät naurut, kun muistelee koheltamistani!

Eilinen Münchenin matka sujui oikein hyvin. Päivä kului keskustassa kierrellen ja piipahdimme muutamissa liikkeissä (ja tilasinpa myös jotain kauan pähkäiltyä!).

Tänään olemme taas nauttineet rauhallisesta sunnuntaista. Päätin yllättää avomiehen pannukakuilla, nukuimme päikkärit, kävin lenkillä ja olimme ihan vain kotosalla. Olisin muuten tarjonnut pannukakkujen kanssa Nutellaa, mutta jääkaapin kulmassa majaillut purkki oli jo vuoden vanha! Purkista oli kaavittu ehkä ruokalusikallisen verran, joten sitä ei tässä taloudessa paljon kulu... Onneksi tuo ei haitannut lainkaan, sillä herkuttelimme pannukakut mustikoiden, banaanin ja hunajan kera, nam!

Ja kävipä muuten hauska sattuma, sillä tänään vietetään Kynttilänpäivää ja ranskalaisen perinteen mukaan silloin herkutellaan crêpeillä. Ehkäpä nämä meidän amerikkalaiset vastineetkin kelpuutetaan?

Ihanaa sunnuntain jatkoa ja kivaa viikon alkua kaikille!No comments:

Post a Comment