Thursday, 27 February 2014

Sunnuntain asu

Viime aikoina olen yhä useammin pukeutunut kuvissa näkyvään asuun. Talven asuinspiraatio alkaa osaltani olla jo loppuun kulutettu, enkä malta odottaa, että saan pakata talvitakit ja -saappaat varastoon ja tehdä tilaa hieman kevyemmille vaatteille.

Sunnuntaina luotin taas kerran tähän asuun. Rusetilla somistettu Red Valentinon villakangastakki, mustat vahapintaiset farkut, takin alla piilotteleva neule, sekä harmaa huivi ovat olleet tämän talven luottovaatteitani. Sunnuntaina päätin vielä iloita kuivista kaduista sujauttamalla jalkaani Isabel Marantin mokkaiset Dicker-nilkkurit ja sitten olinkin valmis lähtemään rennolle brunssille!

Takki Red Valentino, Huivi Louis Vuitton
Farkut Zara, Laukku Dior, Nilkkurit Isabel Marant

9 comments:

 1. Tyylikäs asu, voisin kopioida (ehkä vain vaihtaa huivin vähän tummempaan, kun tuo ei oikein sovi minun väritykseen)!

  Itsestä klassisen varma asu voi tuntua tylsältä päivästä toiseen, mutta kun Se kuitenkin on takuukaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Anna! :)

   Totta, että tällaiset "varmat asut" voivat tuntua helposti hieman tylsiltä, mutta ne on helppo pukea asukriisin tullen ja olo aina itsevarma! :)

   Delete
 2. Ja vielä: Miten saat huivin noin nätisti solmittua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä pohdin kanssa samaa asiaa, kun oman huivin kanssa oli ongelmia, kun se on niin tönkkö, eikä pysty laittaa solmuun, mutta sitten keksin :) Jospa Maija tekisi videopostauksen tästä ?

   Delete
  2. Anna: Asetan huivin puolivälin kaulalle, kiepautan molemmat päät etukautta ympäri ja sujautan päät eteen jääneen kappaleen ali... Tosi huono selitys, yritän tehdä tästä vielä erikseen postausta! :)

   Delete
  3. Henna: Kiitos toiveesta! Yritinkin kuvailla hiusvideota aikaisemmin, mutta pimeänä päivänä läppärin kameran tuottama laatu oli tosi huonoa... Huivin sitoimisesta voisin tehdä ihan tavallisen postauksen, mutta ehkäpä niitä hiusjuttuja sitten videolle! :)

   Delete
  4. Kiitos Maija, täytyypä kokeilla jos noilla ohjeilla onnistuu :)

   Delete
 3. Kaunis asu, ja sun hiuksia aina niin ihailen, niitä on paljon!!

  ReplyDelete