Friday, 7 February 2014

SnapshotsTässä viimeisen parin viikon aikana puhelimeni muistiin tallentuneita kuvia. 
Osan kuvista olen lisännyt myös Instagramin puolelle, sieltä minut löytää nimimerkillä @inmyballerines!

1. Ajellessamme Prahaan kävimme pitkän keskustelun eurooppalaisten ketjujen laajenemisesta kotimaansa rajojen ulkopuolelle (moottoritien tienvarsimainoksissa amerikkalaiset ketjut olivat nimittäin aika hyvin edustettuina). Pohdiskelimme niin ikään Starbucksin onnistunutta brändäämistä ja mietimme, että ranskalaisella Paul-leipomoketjulla voisi hyvinkin olla potentiaalia vastaavaan laajenemiseen. Kuinka sattuikaan, huomasimme Prahaan saavuttuamme hotellimme vieressä Paulin ja myöhemmin luin, että kyseinen ketju onkin jo aika hyvin edustettuna muun muassa Aasiassa ja Lähi-Idässä. Paulista voisinkin kirjoitella joskus muutaman sanasen lisää!
2. Te näittekin jo uutukaiset kenkäni, nyt pitää vain malttaa odotella kuivia katuja! 3. Saimme ystäviä illalliselle ja tuhtien pataruokien jälkeen tarjosin jälkiruuaksi kevyttä (heh!) pavlovaa.
4. Olen vähän huono syömään aamupalaa kiireessä, joten lauantain Münchenin reissulle tein smoothiet mukaan.
5. Tykkään kovasti neilikoista. Ne ovat kauniin herkkiä ja kestävät pitkään.
6, 7 & 9. Rakastan kuvata ruokaa ja uskokaa tai älkää, yritin lisätä kollaasiin myös kuvia viikon aikana syömistä salaateistani... Mutta nämä herkut näyttivät kollaasissa vaan niin paljon paremmilta kuin iltamyöhään kuvatut, nopeasti kyhätyt (mutta silti herkulliset) salaattini! 8. Ystäväni pieni lapsi tuli esittelemään selviytymispakkausta Suomessa oleskelua varten (Kit de survie en Finlande)! En lähtötohinoissani ehtinyt kysyä, mitä paketti on sisältänyt, mutta ehkäpä jotain, joka osoittautui tarpeelliseksi niinä neljänä (?) vuotena kun he siellä asustelivat.

4 comments:

  1. Ihana tuo neilikkakuva… Koko kollaasi on kaunis, sinulla on tosiaankin silmää kauneudelle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti ihana Ninnumaaria! <3 Ja neilikat on tosi kauniita, kukkia voisi kuvailla vaikka kuinka paljon! :)

      Delete