Wednesday, 12 February 2014

Will you be my Valentine?

Korvakorut / Pusero (-15%) / Laukku Valentino / Kynsilakat Essie ja Ciate
Pitsihame / Ballerinat Repetto / iPhone suoja Moschino


Onko teillä ystävänpäiväsuunnitelmia? Yläasteella halailtiin kavereita ja kerättiin nimiä sydämenmuotoiseen korttiin, mutta sittemmin minulla ei ole ollutkaan sen kummempia perinteitä ystävänpäiväksi.

Ensimmäisen avomieheni kanssa viettämän ystävänpäivän muistan kyllä hyvin. Olimme muutamaa viikkoa aiemmin jutelleet kaverispariskunnan kanssa kyseisestä päivästä illallispöydässä ja tuolloin seurueemme miespuoliset jäsenet tekivät hyvin selväksi, miten ystävänpäivä on yksi täysin kaupallinen (ja sen vuoksi turha) juhla muiden joukossa.

Ehkäpä arvaattekin, miten kävi? Ystävänpäivänä avomieheni tuli nimittäin hakemaan minua kotoa aivan jättimäisen ruusukimpun ja pienen lahjapaperiin käärityn pinkin mp3-soittimen kera! Eli se siitä ystävänpäivän boikotoinnista, heh!
Takki H&M / Hajuvesi / Kengät Jimmy Choo
 Housut (-50%) / Kaulakoru / Neule


Keräsin kollaasiin tämän hetken suosikkijuttujani ja ystävänpäivän lisäksi taisin olla vähän myös kevätmielellä. Suloista vaaleanpunaista, pehmoista harmaata, tyylikästä mustaa ja ripaus herkullisia asusteita. Avonaisten kenkien kanssa ei ihan vielä tarkene kadulla, mutta ehkäpä uskallan sujauttaa uudet korot ystävänpäiväillallisen ajaksi?


____________________________


P.S. Mies taisi laskea, että suuri kimppu riittää kattamaan tulevatkin vuodet, sillä sen jälkeen saadut kukat voikin laskea yhden käden sormilla! ;)


(Sisältää mainoslinkkejä)

7 comments:

 1. Hyvää ystävänpäivää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suuri kiitos Katja! :)

   Ihanaa alkavaa kevättä!

   Delete
 2. Miehet ne osaa joskus tosiaan yllättää, hyvä niin :) Hyvää ystäväpäivää sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! ;) Minä jaksan aina vitsailla miehelle tästä! :D

   Ihanaa (joskin nyt jo hieman myöhäistä) Ystävänpäivää myös sinne!

   Delete