Friday, 21 February 2014

Perjantaina


Se olisi sitten taas perjantai! Oma perjantaini on kulunut leppoisasti; aamulla torkuttelin vähän liian pitkään, herättelin itseäni selaamalla Instagramia ja sitten kun sain itseni vihdoin ylös, oli aika vetäistä vaatteet päälle ja lähteä aamusalille. Kiireissäni nappasin aamupalan mukaan smoothien muodossa ja sen juotuani sain karistettua viimeisetkin unihiekat silmistäni. 

Aamuheräämistäni taisi hankaloittaa eilinen myöhään venynyt illallinen eräässä tosi kivassa kreikkalaisessa ravintolassa (kiitos vinkistä S!). Näimme muutamia ystäviä pienen tauon jälkeen ja suunnittelimme, mitä kaikkea tekisimmekään keväällä yhdessä - ja söinpä myös aivan mielettömän herkullisia jättikatkarapuja!

Salin jälkeen tapasimme avomieheni kanssa lounaan merkeissä, suunnittelimme huomista Dachaun/Münchenin matkaa ja sen jälkeen kiiruhdinkin takaisin kotiin. Suihkussa käytyäni ja hetken aikaa siivoiltuani aloin penkoa keittiön kaappeja makean toivossa ja päädyin syömään rahkaa mustikoiden ja banaanin kera. Päälle valutin hieman hunajaa, nam!

Olen muuten pitkään halunnut ottaa blogiin kuvia tästä H&M:n Oh Crêpe -paidasta. Yksinkertainen mustavalkoinen printti miellyttää minua kovasti ja humoristinen lausekin saa hymyn huulille. Sopii minulle mainiosti!

Kotikin tuli siivottua eilen, joten nyt taidan keskittyä lempiblogeihini, lueskella lehtiä ja hoitaa kynnet kuntoon viikonloppua varten. Ihanaa viikonloppua!

10 comments:

 1. Hauska paita ja ihania kuvia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Emmi! Ihanaa sunnuntaita! :)

   Delete
 2. Ihanaa viikonloppua myös sinne ! Mukavaa kun näitä postauksia tulee nykyään näin useasti T: pitkäaikainen lukijasi p.s. mistä olet hankkinut ihanan lilan paitasi, joka vilahtaa instan kuvassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos paljon! :)

   Paita on hieman uudempi hankinta Zarasta, väri taitaa olla lähellä laventelin sinistä. :)

   Delete
 3. Kämpän siivous vienee vain hetken, mutta länkisäärien suoristukseen tarvitaan aikaa!
  Söpöilyn söpöilyä....................Kiva kun k i i r e e s s ä taas kerran nappasit kuvan ihan itestäsi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ikävää, että postauksesta tuli paha mieli. Minusta blogien positiviinen juttu on juuri se, että täällä toisella puolella on ihan tavallisia ihmisiä epäkohtineen ja epävarmuuksineen. Vaikka elämässäni on paljonkin surullisia ja harmittavia juttuja (aina pinnallisista ulkonäköasioista lähtien), koitan keskittyä niihin hyvää mieltä tuoviin asioihin ja iloita siitä, mitä minulle on siunattu.

   Hyvää kevättä!

   Delete
 4. love your pictures always :) happy weekend

  ReplyDelete
 5. Minäkin ihmettelen sun ainaista kiirettä. Tai sitten meillä on eri käsitys kiireestä. Käytkö muuten töissä? Jos käyt niin teetkö täyttä viikkoa. Ilman sarvia ja hampaita tätä kysyn. Ihmetyttää vain.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, kiire on usein hyvinkin subjektiivinen käsitys ja varmasti vaihtelee paljonkin riippuen siitä, mihin on tottunut. Olen päättänyt, etten puhu työ- ja opiskeluasioistani täällä blogin puolella, mutta koen kyllä olevani ajoittain hyvinkin kiireinen kun päivittäiset tuntini kipuavat yli kymmeneen ja siihen vielä parin tunnin matkat päälle. Nyt on kuitenkin taas hieman rauhallisempaa ja koitan nauttia myös siitä.

   Ymmärrän toki, että tällaiset asiat ihmetyttävät, kun blogini keskittyy muihin juttuihin. Harmillista kuitenkin, jos lukiessa tulee sellainen olo, että valittelen jatkuvasti kiirettä, sillä yritän kovasti miettiä ihan muita juttuja blogia kirjoittaessani.

   Rauhallista sunnuntaita!

   Delete