Friday, 14 February 2014

YstävänpäivänäPäätin pelata varman päälle ja hankin ystävänpäivänkukat jo eilen; tällä kertaa päädyin nappaamaan pari nippua keväisiä tulppaaneja. Tänään hymyilyttää, sillä saimme eilen hyviä uutisia ja aurinkokin pilkahti tänään taas pitkästä aikaa.

Nyt tulin juuri kotiin ja ajattelin paketoida lahjan avomiehelleni. En hankkinut mitään suurta, mutta uskon, että pehmoiset pyjamahousut ja Lindtin suklaanalle ovat lahjansaajan mieleen. Paketoinnin jälkeen laitankin töpinäksi, sillä meillä on jo seitsemältä pöytävaraus yhdessä lempiravintolassamme.


Kiitos, että olette siellä ruudun toisella puolella ja oikein ihanaa Ystävänpäivää!

8 comments:

 1. Ihanaa ystävänpäivää! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle, Maija! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eirene! <3 Toivottavasti teillä oli mukava ystävänpäivä! :)

   Delete
 3. Kiitos itsellesi Maija, että olet siellä toisella puolella. Toivottavasti sinulla oli mukava ystävänpäivä ja viikonloppu. Minulla oli ihana perjantai, minäkin menin poikaystävän kanssa ulos syömään. Ja varman päälle on aina hyvä pelata - ostin suklaata itselleni perjantaina ja lauantaina kävin hakemassa kevään ensimmäiset tulppaanit. Varotoimi oli tosin turha, sillä sain pussillisen suklaakarkkeja poikaystävältäni. Minä puolestani olin hankkinut hänen suosikkijäätelöään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ystävänpäiväsi kuulostaa tosi ihanalta - aika lailla samanlainen omanikin oli! :) Ja pienet muistamiset ilahduttavat aina! <3

   Oikein ihanaa viikkoa Eve ja kiitos kun piristit päivääni kommentillasi! :)

   Delete
 4. Mistä oot ostanut hienon kaulakorun instagrami kuvassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Katja,

   Tarkoitat varmaan perjantaina postaamaani kuvaa? Tuon kuvan kaulakoru on lahja äidiltäni jo monen monen vuoden takaa, enkä valitettavasti tiedä sen ostopaikkaa. Olen nähnyt joskus, että Swaroskilla olisi samanlaisia, joten kannattaa ainakin kurkata heidän valikoimansa! :)

   Delete