Tuesday 21 January 2014

Juste une touche de fuchsia

Minulla on vielä paljon Prahan kuvia ja muutama hyvä matkavinkkikin jaettavana, mutta ajattelin postailla tähän väliin reilu viikon takaista asua, jossa yhdistyy useampikin vaatekaappini kätköistä tauon jälkeen napattu vaate.

Red Valentinon mekko oli unohtunut pesulapussiinsa, joten oli kiva löytää ja laittaa tämä klassinen, kauniisti kuvioitu mekko taas pitkän tauon jälkeen päälle. Minulta löytyy useampiakin pidempihihaisia mekkoja; pitkät hihat tasapainottavat kivasti lyhyttä helmaa ja ne tekevät asusta siistin ja mielenkiintoisen.

Pinkin clutchini olette taas nähneet jo monen monituista kertaa, mutta se tuntuu sopivan väripilkuksi lähes jokaiseen asuun. Ihanalta Monalta saamani Chanelin kynsilakka on ihan nappi sävy clutchin pariksi; olo tuntuu kivan viimeistellyltä, kun on kerrankin myös manikyyri kunnossa!

Takki Sinéquanone, Mekko Red Valentino 
Sukkahousut Wolford, Kynsilakka Chanel Tentation
Clutch Saint Laurent, Korkkarit Jimmy Choo

17 comments:

  1. Tyylikäs, upea asu! Kuten sinulla tuppaa aina olemaan ;) Mekko on tosi kivan mallinen. Ja tuo laukkuhan on i-h-a-n-a! Aivan mahtava tuo väri! Ja ihanasti tosiaan kynsilakka sointuu siihen. Vielä kun huulet olisi samalla pinkillä! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, näkisitpä vain! Juuri nyt istun sängyllä kolme numeroa liian isoissa trikoissa, tukka sotkussa ja villasukat jalassa! :D

      Ja mulla on tuohon samaan sävyyn sopiva huulipuna, mutta harvemmin rohkenen käyttää sitä... Läpikuultavat kiillot on vaan jotenkin niin helppoja! :)

      Delete
  2. Kaunis, klassinen asu ja jälleen kerran ihastelen tuota laukkuasi - se todellakin sopii ihan kaikkeen. :)

    ReplyDelete
  3. Kaunis ja tyylikäs asu! Nuo "vanhatuudet löydöt" ovat kivoja juttuja ja vaihtelua. Itselläni on eräs toppatakki, jota en käyttänyt viime talvena. Nyt ajattelin hakea sen varastosta uutena käyttöön:)

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon Maija! :) Ja kunnon vuodenajoissa on juuri se etu, että varastoon säilötyt talvitakit tuntuvat joka vuosi uusilta; itse ainakin odotan innolla aina vuodenaikojen vaihtumista! :)

      Ja toivottavasti pian voi jo haaveilla kevätvaatteista... ;)

      Delete
  4. Kauniin värinen laukku sopii hyvin piristämään arkista tyyliä ja myös juhlatyyliin käy :)
    oon ite nyt tykästynyt vihreisiin laukkuihin, niistä tulee mieleen kevät!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti! :)

      Värikkäät asusteet kyllä piristävät asun kuin asun, itselläni on tällä hetkellä laukkujen lisäksi haaveissa eräät upean väriset korkkarit... :)

      Delete
  5. Upea asu, klassinen ja naisellinen! Olet varsinainen tyylitaituri, pidään juuri siitä, että pukeudut naisellisesti mutta aina asiallisesti, jolla siis tarkoitan sitä, että kaikkia kokonaisuuksia voi käyttää ihan toimistossakin.

    Pitää muuten perehtyä tuohon Sinéquanone-merkkiin paremmin, jos sieltä kerran noin nättejä takkejakin löytyy. Osaatko sanoa, onko merkillä hyvä hinta-laatusuhde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, todella ihana kuulla! :)

      Omat Sinéquanonen vaatteeni ovat pysyneet hyvinä, mutta jo liikkeessä kannattaa pitää silmällä materiaaleja. Kyseessä on kuitenkin hieman edullisempi merkki, joten joukosta löytyy myös huteja! Tämä takki on jo monta vuotta vanha ja pysynyt todella hyvänä, joten sen perusteella voin suositella! :)

      Delete
  6. Anonyymi: Olen ainakin toistaiseksi päättänyt jättää työ/opiskelukuviot blogini ulkopuolelle, toivottavasti ymmärrät! Sen verran voin kysymykseesi kuitenkin vastata, etten ole kokopäivätoiminen bloggaaja.

    Mukavaa viikonloppua! :)

    ReplyDelete
  7. Ei vitsi, nyt on pakko kommentoida! Niin tyylikäs asu! Tuo kukonaskel sopii sulle tosi hyvin, ja tuo YSL:n clutch on niin syötävän suloinen... Voi nyt alkoi himottaa tuo laukku... omassa vaatekaapissa olisikin juuri vähän paremman clutch-laukun mentävä aukko... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kovasti Salla! :)

      Pirteänvärinen clutch tuntuu kyllä sopivan jokaiseen asuun, joten ehdottomasti kannattaa kurkkia kauppojen valikoimia, nyt kun kevätjutut alkavat löytää tiensä hyllyille! :)

      Delete
  8. Ihana blogi! Löysin blogisi äsken ja jäin heti selailemaan pitkäksi aikaa. Sinulla on ihanan raikas ja simppelin elegantti tyyli. Tässä postauksessa oli kiva nähdä vilaus kihlasormustasi. Tekisitkö kokonaisen postauksen sormuksestasi? Terveisin utelias harakka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Eva ja ihanaa että löysit tänne, tervetuloa! :)

      Valitettavasti en ole ainakaan nyt aikeissa esitellä sormusta tämän tarkempaa (toivottavasti ymmärrät!), mutta eiköhän se päivittäin käytettynä tule silloin tällöin vilahtamaan myös kuvissa. Ymmärrän kuitenkin hyvin kiinnostuksesi, itsekin aina mielelläni katselen ja luen muiden koruista! :)

      Mukavaa tiistaita!

      Delete
    2. Ymmärrän toki ettet halua näyttää sormustasi, kysehän on todella henkilökohtaisesta asiasta. Kuvista päättelen ettei se ole mikään tavallinen kaupan hyllyltä hankittu tusinasormus vaan jotain erikoislaatuista ja voin vain kuvitella minkälainen tarina siihen liittyy. Onnea kihlauksen ja ihanan sormuksen johdosta! :)

      Blogissasi pidän tosi paljon siitä, että se on niin keskieurooppalainen. Monien muiden bloggaajien amerikkafanitus ja New York -hehkutus on puuduttavaa.

      Hauskaa viikkoa sinulle!

      Delete
    3. Kiitos paljon kauniista sanoistasi Eva, sait minut hymyilemään jo heti aamusta! :)

      Oikein ihanaa viikkoa myös sinulle! :)

      Delete