Tuesday 7 January 2014

Meikkipussin uudet tulokkaat

Meikkipussiini on muuttanut muutama uusi tuttavuus minulle aiemmin vieraaksi jääneltä merkiltä, nimittäin Clarinsilta. Saan äidiltäni aina hyviä vinkkejä kosmetiikkaan liittyen ja lomani aikana hän esitteli minulle uusia Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiiltojaan - ja ilokseni antoi minulle seuraavalla viikolla kaksi sävyä lahjaksi. Huulikiillon koostumus on hänen mielestään todella hyvä, läpikuultava sävy omiaan arkikäyttöön ja kosteuttavaa kiiltoa on kuulemma helppo lisäillä päivän mittaan ilman peiliä. Vielä en ehtinyt kokeilla näitä, mutta kuulostaa omaan käyttööni täydelliseltä!

Toisesta tuotteesta sain taas vinkkiä Monalta, kun kerroin metsästäväni uutta meikkivoidetta. Kävin kysymässä testereitä muutamastakin eri meikkivoiteesta, mutta päädyin viimein Clarinsin Everlasting Foundationiin, joka takaa peittävän, mutta heleän ihon jo ohuella levityksellä. Everlasting Foundation lupaa nimensäkin puolesta olevansa pitkäkestoinen ja jo muutaman kokeilukerran perusteella odotukseni ovat aika korkealla.

Hauskaa myös, että meikkivoiteen ostettuani en edes tajunnut, että kyseessä on samainen merkki, jonka huulikiillot juuri sain, sen verran vieraaksi Clarins on minulle jäänyt. Nyt onkin siis erityisen kivaa päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin!

11 comments:

  1. Olen ihan koukussa tuohon huulikiiltoon, se on tosi kosteuttava, aivan kuin laittaisi huulirasvaa :) Sudin sitä töissä, kun haluan helposti ja nopeasti huulikiiltoa. On kuulunut meikkipussini vakkareihin jo parin vuoden ajan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla että olet tykännyt! :) Etsin vähän tietoa tuosta ja se näyttääkin olevan aikamoisen suosittu!

      Delete
  2. Meikkivoiteen puolesta liputan minäkin, se levittyy aivan samettisen pehmeästi ja ohutkin kerros on tarpeeksi peittävä. Kaikenlisäksi siinä on mun mielestä tosi kattava sävyvalikoima vaaleallekin iholle. Nyt alkoi kiinnostaa tuo huulikiiltokin, sen verran paljon oon tykännyt Clarinsista niiden tuotteiden osalta mitä oon testannut. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itsekin yllätyin kun katsoin sävyvalikoimaa; sieltä löytyy myös tosi vaaleita sävyjä! :)
      Voin vaikka myöhemmin kirjoitella, minkälaista tuo kiilto on, mutta tarkemmin tutkittuani huomasin sen kuuluvan myös monen kosmetiikkabloggaajan suosikkeihin! :)

      Delete
  3. Itselläni Clarinsin Skin Ilusion -meikkivoide. Mietin pitkään everlastingin ja illusionin välillä, mutta päädyin illusioniin, koska se sopisi paremmin kuulemma kuivallekin iholle ja itsellä välillä tuppaa (etenkin nenästä) iho kuivumaan jopa niin, että se lähtee ihan isoina lastuina irti ;o Ehkä joskus kokeilen vielä tuon Everlastingin, Clarinsin mattameikkivoide kiinnostaa myös kovasti, mutta mietityttää toimivuus jos se kuivattaakin vielä lisää ;o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Everlasting on myös tosiaan todella matta ja sellainen aika puuterinen voide, joten alla pitää olla hyvä kosteutus. Ihan tositoimissa en ole meikkivoidetta vielä testannut, mutta vaikuttaa olevan aika hyvin kestävää, eikä siltikään näytä pakkelilta. Tuo Illusion kuulostaa myös hyvältä, pitääkin kurkata ensi kerralla niiden eroja! :)

      Delete
    2. Ite oon kyllä tykänny tuosta illusionista, jossain kuvailtu sitä lancomen teint miraclen kaltaiseksi, mutta kevyemmällä peittävyydellä ja melkein puolet halvemmalla hinnalla. Omaan makuuni peittää sopivasti, pienet näpyt ja punoitukset, mutta isommat näpyt vaativat peiteaineen, mutta eikö se niin tuppaa olemaan vähän jokaisen meikkivoiteen kohdalla. :> -Sama ano.

      Delete
  4. Kivoja uutuuksia olet löytänyt:) Itsellä on myös Clarins-kiilto, mutta ei ihan tuo sama. Pidän siitä kovasti, kiilto&rasva samassa tuubissa. Tuota meikkivoidetta pitääkin kokeilla.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Clarins on minulle kyllä täysin uusi (ja kiva!) tuttavuus! Kiva kuulla, että olet pitänyt tuotteista, voin vaikka kertoa myöhemmin, miltä tuotteet tuntuvat käytössä! :)

      Delete
  5. Mikä sävy meikkivoiteessa. Googlettelin näitä. Kiitti vinkistä. Kiva tietää sävy kun näkee tän sulla aikanaan kuvissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anteeksi myöhäisestä vastauksesta, en ollut huomannut aiemmin kommenttiasi! :/
      Oma sävyni 105 nude ja se on tosi vaalea sävy.

      Kivaa tiistaita! :)

      Delete