Friday, 4 January 2013

Aleostoksille

Ihana Mussu jutteli postauksessaan alehankinnoista ja innostuin itsekin kirjoittelemaan aiheesta: aion nimittäin huomenna uskaltautua katsastamaan, minkälaisia alejuttuja on tarjolla tälle mattimyöhäiselle.

En ole kotiinpaluumme jälkeen ennättänyt kauppoihin ja nettikauppojenkin selailu on viimepäivinä jäänyt vähäiseksi, mutta huomenna otamme suunnan kohti Münchenin kauppoja ja ajattelimme viettää päivän shoppailun merkeissä.

Olen yleensä aika huono aleshoppailija; suuret ihmismäärät, sekaiset hyllyt ja jonottaminen karkoittavat minut tehokkaasti ja lähdenkin usein kauppoihin vasta alen alkamisen jälkeen. Tästä syystä en yleensä myöskään suunnittele aleostoksiani etukäteen, mieluummin kiertelen kiireettä ja mietin ostoksiani rauhassa, kuin taistelen siitä viimeisestä aletavarasta.

Nettikaupoista olen jo löytänyt muutamia mieleisiä juttuja, mutta arkana nettishoppailijana en ole uskaltautunut tilaamaan vielä mitään. Odotan muuten innolla, mitä Mytheresan Münchenin liikkeestä löytyy, nettikaupan tarjonnasta on ainakin löytynyt kivoja juttuja.

4 comments:

 1. Täällä Pariisissa et olisi ollenkaan mattimyöhäinen, kun talvialet alkavat vasta 9.1. :)

  Mäkin inhoan tungosta kaupoissa, ja täällähän sitä on ihan normaalina arkenakin, siksi olenkin vannoutunut nettishoppailija. Olipa silti kiva Suomessa kierrellä kaupoilla, kun sai kaikessa rauhassa hypistellä tavaroita ilman että kukaan muksi kyynärpäillään, ja jonotkin olivat ihan inhimillisiä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minua aina harmittaa kun alet alkavat siellä niin myöhään, olemme niiden alkaessa aina palanneet kotiin joulunvietosta! :) Printempsillä ja Galerie Lafayettella alkoivat Private Salesit välipäivinä, mutta meillä oli aivan liian hoppu jotta olisimme niihin ehtineet.

   Juuri tungoksen ja sekaisten hyllyjen vuoksi olen ajatellut ryhdistäytyväni nettishoppailijana, inhoan vain sitä koon arpomista ja palautusrumbaa!

   Delete
 2. Kerroppa sitten mitä löysit. :) Itsekään en pidä tungoksesta. Laitoin blogiin muuten tänään yhden oman alelöytöni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinkin löytösi, vau! Mä olen tähän mennessä ollut aika huono nettishoppailija etenkin vaatteiden suhteen, mutta viime aikoina olen uskaltautunut tekemään joitain tilauksia.

   Uusimmasta postauksestani näätkin, että aleostokset jäivät aika surkeiksi... Noh, ehkäpä teen tänään taas kierroksen nettikaupoissa, se on ainakin vähemmän hermoja raastavaa kun ruuhkassa istuminen! :)

   Delete