Sunday, 20 January 2013

Avainpussukka

Aleshoppailuja-postauksessa  kerroin tarpeestani pienelle avainpussukalle. Laukun pohjalla yksinään seikkaileva avainnippu ei ole se paras mahdollinen kaveri kosketusnäyttöiselle puhelimelle ja pieni avaimille tarkoitettu pussukka myös helpottaa avainten löytämistä käsilaukun uumenista.

Olin liikkeellä ihan muissa asioissa, kun muistin taas tämän avainpussukkatarpeeni ja pyysin ohimennen LV:n myyjää esittelemään minulle myös vaihtoehtoja avainten säilytykseen. Myyjän esittelemä Pochette Clés -malli osoittautui juuri sopivaksi: Pussukkaan mahtuu helposti koko avainnippuni, muutama kolikko ja vaikkapa myös pankkikortti pikaisia kauppareissuja varten. Pussukan ketjuun saa helposti kiinnitettyä avainnipun tai sen saa myös vaihtoehtoisesti kiinnitettyä laukun sisälle, kummassakin tapauksessa pieni pussi on helppo löytää laukun pohjalta pimeässäkin rappukäytävässä.

Muutaman viikon käytön perusteella voin sanoa olevani oikein tyytyväinen valintaani, tummasta Monogram-kuosista huolimatta pussukka on löytynyt nopeasti aina suurenkin tavaramäärän alta, eikä minun enää tarvitse huolehtia kännykän näytön naarmuuntumisesta. Tämä on ehdottomasti niitä pieniä kauniita arkea helpottavia asioita!

24 comments:

 1. Voi että se on täydellinen! ♥ Nämä kuvat eivät ainakaan paranna avainpussukka kuumettani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, toivottavasti löydät pikapuolin omasi! <3

   Delete
 2. Tuohan on vallan näppärä! Ja toivottavasti viikko täällä kotimaassa on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä voisikin olla pieni pala sitä arjen luksusta? :)

   Tähän mennessä viikko on ollut ihana, mutta minuuttiaikataululla melkein mennään! :) Kivaa viikkoa myös sinne!

   Delete
 3. Kaunis! Itselläkin olisi käyttöä moiselle.=)
  Vanhassa blogissasi oli postaus siitä kuinka hoidat ja huollat Vuittonin laukkujasi. Olisiko sitä mahdollista saada uudestaan? Kesällä ostamani Neverfull kaipaa putsausta (ilmeisesti saanut värjäymää tummasta talvitakistani kylkeensä...) ka "kiillottamista".;) Kiitos jo etukäteen!=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä tosi käytännöllinen! :)

   Voisin tehdä kyllä tuon postauksen uudestaan, mutta näin äkkiä ehdottaisin kokeilemaan canvasin värjäytymän puhdistamista vauvapyyhkeellä, marseillesaippualiuokseen kastetulla pehmeällä liinalla tai (niin kuin itse ronskisti teen) Magic Eraser -taikasienellä. Kokeilethan kuitenkin puhdistusta varovaisesti: vaikka em. ovat minulla toimineet hyvin, niin laukun pintaan kajoaminen on aina hieman riskialtista!

   Delete
  2. Eräs jenkkiläinen youtube-videontekijä uutta Damier Azur-Speedyä esitellessään mainitsi, että LV-kaupan myyjä oli käskenyt puhdistaa laukkua säännöllisesti antibakteerisella kosteuspyyhkeellä, siis alkoholipitoisella sellaisella. Oli kuulemma tahrat ja värjäytymät lähteneet sen siliän tien :-)

   Delete
  3. Minä olen joskus puhdistanut jotain tosi pahaa tahraa (Burberryn canvaslaukussa) pumpulitikun ja alkoholin avulla, mutta onhan nuo aina aika voimakkaita aineita ja helposti voivat viedä mukanaan laukun pinnoitteen...

   Kiitos vinkistä Hulda! :)

   Delete
 4. Oon haaveillut myös kyseisestä pussukasta. Ehkäpä jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin kyllä suositella tätä, eipä tarvitse enää huolehtia tavaroiden naarmuuntumisesta! :)

   Delete
 5. Tuo pussukka on kyllä osoittanut olevansa kaikkien eurojensa arvoinen, ihan mahtava! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, katsoinkin blogistasi että meillä on muitakin samoja LV:n tuotteita! :) Epi kalenteri ja Speedy (kolmessakin eri kuosissa) löytyvät myös täältä! :)

   Delete
 6. Ai siinä on tollanen ketju! Hmmm.. täytyypä kyllä laittaa harkintaa, mullakin pyörii avaimet aina missä sattuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä tosi kätevä ja ketju tekee siitä vielä monikäyttöisemmän. Maija kommentoikin alhaalla, että avaimien sijaan tätä voi helposti käyttää kolikkokukkaronakin, plussaa myös pankkikortin mahtumisesta! :)

   Delete
 7. Mulla on samanlainen! : ) Hyvä ostos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä osoittautunut oikein hyväksi ostokseksi, kiva kuulla myös että olet tykännyt pidemmälläkin aikavälillä! :)

   Delete
 8. Minullakin on samanlainen;) Ja joulupukki toi Damier Azur kuosin kaverin. Minulla toimii kolikkokukkarona.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sielläkin ollaan oltu tosi kilttejä! ;) Tuo pussukan monikäyttöisyys on kyllä tosi hyvä juttu!

   Delete
 9. Minäkin olen harkinnut tuon ostoa! Itsellä kun on avaimet aina missää sattuu ja tosiaan avaimet ei tee hyvää kosketysnäyttöpuhelimelle... Ehkäpä tuon tässä kevään aikana itselleni hommaan! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monilla näyttää olevan tästä hyviä kokemuksia ja minäkin voin sitä vilpittömästi suositella! :)

   Delete
 10. Itselläni on kaksi; avaimille samankokoinen, kahdella nepparilla suljettava, jossa useampi avainkoukku sisällä ja tuo sama, mutta siinä pidän ipodia kuulokkeineen, sopii siihenkin mainiosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olenkin miettinyt kuulokkeille jotain pussukkaa, tämähän olisi siihenkin kätevä! :)

   Delete
 11. ah, pussukat on ihania mutta sitten tulee ongelma kun pussukoita on useampi ja eri kokoisia... !! sitten ei enää muista missä pussukassa oli mikäkin huulipuna, matkakortti, pankkikortti avaimet tai kännykkä !! olen pulassa !! Tämä sinunkin pussukka on tosi ihana ja tekisi mieli ostaa samanlainen. koska kännykän näyttö tosiaan naarmuuntuu helposti avaimista. Mutta mutta, pikku pussukka toisen pussukan sisällä, eih.. ???!! :-D
  mamis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähän sama juttu, säilytän tavarani laukun sisällä muutamassa pussukassa (ja siltikin osa vaeltaa aina laukun pohjalla)! :D Mutta nyt ei tarvitse enää huolehtia tärkeiden juttujen naarmuuntumisesta ja kiireessä ne avaimetkin tarttuvat käteen aika nopeasti! :)

   Delete