Wednesday, 23 January 2013

Mardi

Minun pitäisi olla jo oikeastaan unten mailla (Edit. unisena meni otsikon päiväkin sekaisin!) - yritän käyttää vähäiset päiväni täällä Suomessa mahdollisimman tehokkaasti ja tänäänkin olen ehtinyt juoda aamuteet yhden kanssa, lounastaa toisen kanssa, käydä vakuutusyhtiössä ja alusvaateostoksilla, istahtaa kampaajan tuoliin ja illallistaa kahden ystäväni kanssa. Hetki sitten otin Skype-yhteyden Saksaan ja juttelin muutaman sanan avomieheni kanssa, hän tekee (jos mahdollista) vieläkin pidempiä työpäiviä nyt kun olen lomalla.

Huomenna illallistan ihanan tyttöporukan kanssa. Kiireisistä ja hyvinkin vaihtelevista elämäntilanteista huolimatta saimme järjestettyä kaikille sopivan ajan ja sekös vasta tekee minut iloiseksi.

Tietokoneen kameralla otetussa kuvassa näkyy hiusten muutos aika huonosti, mutta vaalea raidoitus freesaa ilmettä mukavasti ja siistityt latvat antavat taas hieman huolitellumman ilmeen. Samalla hyväksi havaitulla ja luonnollisella linjalla mennään siis edelleen!

17 comments:

 1. Kauniit hiukset. Missä kampaajalla olet käynyt? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kampaajani on Raumalla Room Pläkissä työskentelevä Sannika, voin varauksetta suositella häntä! :)

   Delete
  2. Kiitos vinkistä. Käyn aina silloin tällöin Raumalla :)

   Delete
 2. Kuinka kauan olet Suomessa?
  Meilläkin saa tulla käymään... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti joudun lähtemään todella pian... :( Laitan sulle viestiä!

   Delete
 3. Raidat tekevät kyllä ihmeitä olemukselle! Ihanaa Suomi-loman jatkoa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Etenkin näin useamman (talvi)kuukauden jälkeen se piristää kummasti. :)

   Ihanaa viikonloppua!

   Delete
 4. Ihana tukka! Onko sinulla luottakampaaja Suomessa?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luottokampaajani paljastinkin jo tuossa ylhäällä, eli Sannika Roon Pläkistä loihtii hiukseni. Ihana ja taitava tyttö, suosittelen lämpimästi! :)

   Delete
 5. Ihanat hiukset ja ah, niin kaunis olet! :)

  -m-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hiuksista täysi kunnia kampaajalleni ja muista kehuista täytynee kiittää tuota Photo Boothin kameraa! ;)

   Aurinkoista perjantaita!

   Delete
 6. Onpa kaunis viileä väri ja sinä niin freesinä! Ihan vaan tyven raidoittaminen tekee kyllä jo hurjasti yleisilmeelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Jonna! <3 Taitavan kampaajan tuoliin on kyllä ilo istua! :)

   Delete
 7. hei, mun onkin pitänyt pitkään jo kysyä olisiko sulla suosituksia hyvistä alusvaatemerkeistä? ei siis tarvitse kertoa mitä merkkejä itse tykkäät käyttää, jos koet sen liian henkilökohtaisena (ymmärrän:D), mutta koska ranskasta tulee niin paljon ihania alusvaatteita ja siellä käsittääkseni panostetaan niihin paljon, niin olisi tosi kiva kuulla sulta tarkempaa tietoa. osaatko muuten sanoa onko suomessa myytävät ranskalaiset merkit yhtään halvempia siellä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisinkin tehdä tästä ihan postauksen, minulla on nimittäin aika haastavaa alusvaateshoppailu joiltain osin! Hieman edullisemmista merkeistä suosittu on (Ranskan Victoria's Secretiksikin kutsuttu) Etam ja hintavemmista olen ihastunut esimerkiksi Aubaden valikoimiin. Hintaeroista en valitettavasti osaa sanoa, pitääkin katsoa niitä seuraavalla reissulla! :)

   Delete
 8. Voi, että kun tuli ikävä omaa luottokampaajaa...:P Hauskaa lomanjatkoa!

  Ja niinhän se menee, että kun av(i)omiehet tekevät jo muutenkin paljon töitä niin sitten, kun on itse poissa niin työpäivän pituus senkun kasvaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, avomies kysyikin etten yhtään lähempää löytäisi kampaajaa (ja minähän vastasin että onhan minulla se toinen luottokampaaja Pariisissa!) :)

   Tuttu juttu siis sielläkin! Mun mies oli maanantaina hammaslääkärissä kieltänyt poratessa puudutuksen että oli pystynyt puhumaan heti sen jälkeen kokouksessa, huh! :D

   Delete