Saturday, 26 January 2013

Lauantai-ilta

Täällä vietellään viimeistä Suomi-iltaa ihan oman perheen kesken. Viikko on ollut todella ihana, mutta kiireinen aikataulu kostautui ja aamupäivä meni tänään päänsärystä kärsiessä. Onneksi illalla olo on ollut parempi; nyt rentoudun sohvalla kuohuviinilasi kädessä ja katson Riemukupla-elokuvaa.

Saa nähdä, onko minulla huomenissa aikaa lentokenttäshoppailulle. Menomatkalla myöhästymiset vetivät aikataulun niin kiireiseksi, ettei aikaa kosmetiikkavarastojen täydentämiseen liiennyt. Nämä Suomen pakkaset tekivät kasvojeni ihosta aivan korppukuivan, joten jokin uusi kosteusvoide/seerumi kiinnostaisi kovasti.

Rentouttavaa viikonloppua!

4 comments:

 1. Suosittelen talven kuivattamalle iholle erittäin lämpimästi Dior Hydra Life Pro-Youth Extreme Creme for dry to very dry skin! Huh, olipas pitkä nimi! Mutta siis, itse olen ollut tuohon erittäin tyytyväinen ja se onkin käytössä näin talviaikaan. Hinta täällä Suomessa n. 65€ paikkeilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti vinkistä! :) Tällä kertaa mukaani tarrtui Chanelin Hydramax-voide, mutta Diorin voide saa olla seuraavana kokeiluissani! :)

   Delete
 2. Minulla toimii pakkasilla loistavasti Chanelin hydramax+ seerumi. Sitä voi laittaa sekä yö-, että päivävoiteen alle.

  ReplyDelete
 3. Kiitos Mape! :) Päädyin ostamaan Chanelin Hydramax-voiteen, mutta jos tuo ei yksinään riitä, voisin hankkia tuon seerumin alle. Iho ihan hilseilee pois, joten voi olla että päädyn vielä seerumiostoksillekin!

  ReplyDelete