Wednesday, 16 January 2013

Mon année 2012

Flunssa painaa edelleen päälle ja täältä sängynpohjalta käsin olen saanut ajan kulumaan tietokoneen kuvatiedostoja järjestellessä. Kansioita läpi käydessäni tuli tehtyä aika hyvä katsaus vuoteen 2012; muistelin hieman mitä kaikkea sitä ehti vuoden aikana tapahtua ja myös hieman ihmettelin, että missä ne meidän viime vuoden lomat oikein olivat (ei siis ihme, että tämä vuosi on alkanut hieman väsyneissä merkeissä). Ihana, mutta raskas vuosi takana (ja eiköhän pikapuolin korjata myös tuo loman tarve!).
1. Vuosi vaihtui ihanissa merkeissä saadessani kunnian toimia rakkaan ystäväni kaasona. Talvihäiden teemaan sopi hyvin hopeanharmaat asusteet, itse piristin omaa asuani laittamalla hiuksiini suuren rusetin. 2. Helmikuussa aloitin uudessa työpaikassa ja tästä syystä blogissakin oli hieman hiljaisempaa. 3. Pidennetty viikonloppu maaliskuisessa Tukholmassa oli yksi vuoden kohokohdista. Kaupungilla kävelyä, herkuttelua (kiitos Veera vinkeistä!), hotellilla lepäilyä, museoita...
4. Huhtikuussa vietimme niin tyttöjen iltaa kuin rugbyillallistakin kaveriporukalla. Vappuna lämpö helli raumalaisia ja nautin auringosta. 5. Toukokuussa vaihdoimme suunnitelmiamme ja Kiinan sijaan päätimme muuttaa Saksaan. Parin päivän asunnonmetsästysmatka tuotti tulosta ja muuttovalmistelut saivat alkaa. 6. Ihanat ystäväni järjestivät minulle yllätysläksiäiset kesäkuussa ja kävimme kahteen kertaan juhlimassa häitä Ranskassa.
7. Heinäkuun alussa vietin mahdollisimman paljon aikaa ystävieni ja perheeni kanssa. Yksi viimeisistä Suomi-päivistäni kului veljeni kanssa Yyterin hiekkarannoilla ja heinäkuun lopussa muutin Saksaan 8. Elokuu kului uuteen kaupunkiin tutustuessa ja huonekaluja hankkiessa. Vaikeaa uskoa, että lämpötilat huitelivat tuolloin lähellä neljääkymmentä! 9. Syyskuussa purin saapunutta muuttokuormaa ja kokosimme huonekaluja. Purkamisen ja tavaroiden järjestelemisen jälkeen sain ihailla siististi viikattuja vaaterivejä. 10. Lokakuussa kävin Suomessa järjestämässä hyvälle ystävälleni Baby Shower -kutsut. Lentokentällä hyppäsin isäni kaulaan, oli ihanaa nähdä rankan muuton jälkeen. 11. Marraskuun alussa tilasimme sohvan ja muuttojutut alkoivat olla hyvässä mallissa. 12. Jouluna kävin katolilaisessa joulumessussa, herkuttelin merenelävillä ja minut toivotettiin tervetulleeksi avomieheni perheen sukuun.

Aika paljon ehti tapahtua vuoden aikana ja innolla odotankin, mitä kuluva vuosi tuo tullessaan!

2 comments:

 1. Paljon sitä vuodessa ehtii tapahtumaan! :) Sitä joskus ajattelee, ettei ikinä tapahdu mitään ja kun asiaa alkaa oikeasti pohtimaan niin vuodessa ehtii tapahtua vaikka mitä.

  Minnepäin Kiinaa olitte muuttamassa? Mikä sai teidät valitsemaan Euroopan Kiinan sijasta? Uteliaana kyselen, kun asuimme pari vuotta Kiinassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän oli tarkoitus muuttaa Shenzeniin, mutta viime hetkellä päädyimmekin tulemaan tänne Saksaan. Ehäpä sinne sitten seuraavaksi? :)

   Missä päin asuitte? Sulta varmaan saisikin hyviä vinkkejä jos sinne vielä päädymme ekspateiksi! :)

   Delete