Wednesday, 16 January 2013

Bonsoir

Kello tulee pikapuolin kuusi ja ehdin tässä juoda vielä kupillisen (jos toisenkin) teetä, ennen kuin avomieheni tulee töistä. Pahin flunssa taitaa olla jo selätetty ja hyvä niin, sillä hieman ennen kahdeksaa olemme menossa tapaamaan muita täällä asuvia ranskalaisia. Tapaaminen järjestetään tietääkseni kerran kuussa ja me olemme menossa sinne ensimmäistä kertaa; kivaa, mutta jännittävää tavata uusia ihmisiä.

Alueellamme asuu ilmeisesti aika paljon ranskalaisia (eniten täällä kyllä törmää amerikkalaisiin), joten on kiva päästä mukaan ja tutustua uusiin ihmisiin. Höpöttelijänä kutsuin jo Sandron myyjänä olleen ranskalaisen tytönkin mukaan, hän myöskin vastatulleena kaipasi uusia tuttavuuksia.

Vaikka olenkin usein aika puhelias ja sosiaalinen, tällaiset uudet tilanteet jännittävät aina. Suomi-seura onkin jo tullut tutuksi, joten innolla odotan myös tätä tapaamista!

10 comments:

 1. Oikein mukavaa iltaa!
  Toivoo toinen nuhanenä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tibs! Ilta oli oikein mukava, mutta ihan omanikäistämme seuraa emme valitettavasti löytäneet.

   Paranemisia myös sinne! :)

   Delete
 2. Sä oot kyllä mielettömän kaunis! Ja ihanaa, että ajattelet noin muita ihmisiä. :) Toivottavasti teillä on hauska ilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, kiitos ihana! Tuo läppärin kamera on varsin armollinen! ;)

   Delete
 3. Hei! Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja tykkään todella paljon! Nyt olen kuitenkin pudonnut kärryiltä ja haluaisin pari selvennöstä: asutko Ranskassa ja onko avomiehesi ranskalainen vai häh? :)

  Ystävällisin terveisin
  Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Maria ja tervetuloa mukaan! :)

   Asun tällä hetkellä etelä-Saksassa ranskalaisen avomieheni kanssa. Meillä on vähän momimutkaiset ja alati vaihtuvat järjestelyt, mutta ihanaa että meillä on mahdollisuus nähdä maailmaa ja erilaisia kulttuureja. Pariisissa käymme usein, sillä avomieheni perhe asuu siellä, siksi siis Pariisin juttuja! :)

   Kauniita ja aurinkoisia talvipäiviä!

   Delete
 4. Uudet tilanteet/uusien ihmisten tapaaminen on useimmiten jännittävää! Onneksi muutama tuttu ihminen lähti mukaan. Tuollaiset get-together-tilaisuudet ovat paikallaan ulkomailla asuville - ja miksi ei muutenkin. Jännityksestä huolimatta on kiva tavata uusia ihmisiä, kuulla juttuja/kokemuksia ja ties vaikka saada uusia ystäviä.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! :) Tosi kiva tavata uusia ihmisiä ja vaikka tällä kertaa emme löytäneet uusia ystäviä, saimme kuulla mielenkiintoisia elämäntarinoita ja pääsimme höpöttelemään avomieheni äidinkielellä! :)

   Delete
 5. Moikka! Aika hauskalta kuulostaa nuo tapaamiset, harmi ettei meidän kotiseuduilla tuollaisia järjestetä. Tykkään todella paljon tutustua uusin ihmisiin ja kuulla muiden tarinoita ulkomailla asumisesta tai elämästä yleensäkkin :) Itse olen seuraillut muiden ulkosuomalaisten eloa blogien kautta, ja jostain sieltä löysin sinunkin kivaan blogiisi.
  Mukavaa viikonloppua!
  Aino

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että jätit kommenttia, oli kiva löytää blogisi! :)

   Tuollaiset tapaamiset ovat kyllä kivoja pidempään ulkomailla asuville, itse olen saanut suomalaisten tapaamisissa arvokasta tietoa ja onpa välillä hauska saada printtilehtiäkin luettavaksi. Harmi ettei teidän lähellänne löydy vastaavaa, onneksi sentään on nämä ulkosuomalaisten blogit! :)

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Delete