Jouluna herkuttelimme Notre Noël -postauksessa vilahtavalla La Pâtisserie des Rêvesin jouluhalolla, eikä varmasti tarvitse mainita, miten suussa sulavaa se oli. Muiden Pariisin teehuoneiden tavoin La Pâtisserie des Rêves tekee makeista herkuista taidetta ja suosittelenkin katsomaan teehuoneen blogista Entrez dans le Rêve -videon, jonka mukana pääsee lyhyelle visiitille teehuoneen maailmaan.
Kuuluisilta leipomoilta on viime vuosina tupsahdellut tasaiseen tahtiin kirjoja, eikä La Pâtisserie des Rêves jää poikkeukseksi. Ihastuimme tähän omaperäiseen konseptiin sekä ihaniin makuihin ja ostimme kauniita kuvia ja herkullisia reseptejä sisältävän kirjan kotiin viemiseksi. Tänä viikonloppuna onkin tiedossa ensimmäisen reseptin kokeilua!
Innovatiivisen Philippe Conticinin luotsaama teehuone sijaitsee osoitteessa 111 rue de Longchamp (75016). Teehuone on aika pieni ja se on auki rajoitetusti, joten pöytävarauksen teko varmasti kannattaa. Jos muuten teehuoneen lukuisten leivosten keskellä iskee valinnan vaikeus, niin suosittelen kokeilemaan Pariisin parhaaksi arvosteltua Paris Brest -leivosta.
Kiitos vinkistä, täytyykin yrittää saada tämä mahdutettua huhtikuun matkalle!
ReplyDeleteKiva jos vinkki hyödyttää ihan konkreettisestikin! :)
DeleteIhania kuvia! Jouluhalkoa olen pitkään halunnut kokeilla, mutta eipä ole tullut tilaisuutta siihen... Pitää varmaan ensi jouluna itse yrittää väsätä, jos ei mistään löydy valmiina. :)
ReplyDeleteKiitos Daria! :)
DeleteHuomasithan tämä postauksen: http://inmyballerines.blogspot.de/2012/12/vaihtoehtoja-suomalaisille.html
Kannattaa ehdottomasti kokeilla jouluhalon leipomista myös itse, jouluinen jälkiruoka syntyy helposti ja sitä on kiva varioida oman maun mukaan! :)
Oih, kuulostaa suussasulavan ihanalta paikalta! Laitan heti listalle seuraavaa Pariisin matkaa varten, joten kiitos vinkistä. :-)
ReplyDeleteHih, kiva että vinkki oli mieleen! :)
DeleteIhana! Vaikuttaa herkulliselta:)
ReplyDeleteT. Maija
Heips Maija, mulla on sulle tunnustus mun blogissa :)
ReplyDelete