Tuesday, 8 January 2013

Ingolstadt Village

Viikonlopun alehankinnat jäivät muutamaa pientä sisustusjuttua lukuunottamatta vähäisiksi. Saksalaiset olivat tainneet pitää hieman pidempiä lomia ja kaikki moottoritiet Münchenin suuntaan ja takaisin olivat lauantaina tukossa ja sen vuoksi matkan tekomme kesti lähes kolme kertaa enemmän kuin normaalisti. Puolessa välissä leikimmekin jo ajatuksella pysähtyä matkan varrella sijaitsevaan outlet-kylään, mutta valitettavasti jouduimme sisukkaina jatkamaan loppuun asti, sillä eräs joululahjani piti vaihtaa uuteen. Outlet-kylän kylttien ohi vilistäessä muistin, että minun oli tarkoitukseni tehdä aiheesta myös postausta, joten nyt tiedossa on muutama sananen Ingolstadt Villagesta.

Ingolstadt Village kuuluu samaan Chic Outlet Shopping -ketjuun muun muassa Pariisin La Vallée Villagen ja Lontoon Bicester Villagen kanssa. Ingolstadt Villagen merkkivalikoima ei ole huima, mutta kylästä löytyy monia kivoja liikkeitä kuten Tod's, Hilfiger,Valentino, Michael Kors, Wolford, 7 for all mankind ja Barbour.
Ingolstadt Village on sunnuntaisin kiinni, mutta muuten liikkeiden ovet ovat auki aina aammukymmenestä iltakahdeksaan. Tästä linkistä näkyy tuon Outlet-kylän sijainti sekä ajo-ohjeet ja huomasinpa myös ostoksilla käydessäni, että Münchenista ja Nürnbergistä pääsee myös suoralla bussikuljetuksella Outlet-kylään.

Marraskuun shoppailumatkallamme löysin monia ostoslistallani olleita juttuja (kuten Samsoniten matkalaukun), mutta sain myös tehtyä muutamia mieleisiä heräteostoksia (tutustuin muun muassa Rituals-merkkiin ja nyt kylpyhuonettamme koristaa merkin vanilja-orkidea -huonetuoksu). Satuimme vielä paikalle Private Salesien aikaan, joten muutenkin alennetuista hinnoista tippui vielä hieman Outlet-kylän infosta saatua korttia näyttämällä (suljetuista aleista saa muuten tiedon kirjautumalla Outlet-kylän jäseneksi).

2 comments:

  1. Outlet-kylät ovat ihania! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, silloin tällöin niissä on kiva pistäytyä, joskus voi tehdä oikeita löytöjäkin! :)

      Delete