Sunday, 13 January 2013

Aleshoppailuja

Tänä viikonloppuna tuli taas todistettua, ettei aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Viime lauantain Münchenin reissulla ostokset jäivät vähäisiksi, mutta eilen sain tehtyä muutamia hyviä alehankintoja (ja vähän muitakin tarpeellisia ostoksia) ihan tavallisen kaupunkikierroksen lomassa.
Aleostoksista onnistunein taisi olla Sandron musta neule, jonka selkäpuolta koristaa pinkki rusetti. Sovittelin tätä neuletta jo ennen joulua Pariisissa, mutta silloin se hävisi tiukasti taiston erään neulemekon kanssa: hymyni olikin melkoinen, kun löysin tuon saman neuleen nyt puoleen hintaan (ja neulemekkoa ei ollut lainkaan valikoimissa)!  Hyvällä alennuksella ostin myös H&M:n mudan värisen clutchin, luulen että sille tulee vielä paljon käyttöä helpon värin ja klassisen mallin ansiosta.

Ja tulihan sitä tehtyä muutakin kuin alelöytöjä. Hankimme Starbucksin kupit niin minulle kuin avomiehellekin töihin. Suuresta kupista kelpaa hörppiä teetä, eikä sitä tarvitse olla koko ajan täyttämässä. Louis Vuittonin ostos tuli myöskin tarpeeseen, pieni pussukka avaimille takaa, että puhelin ja muut kassissa mukana matkustavat tavarat pysyvät naarmuitta. Tuohon avainpussiin saa myös tarvittaessa vaikkapa luottokortin jemmaan ja luulenpa, että ensimmäiseksi laitan sinne myös kolikon ostoskärryjä varten.

7 comments:

 1. Tosi kivoja löytöjä! Kyllä, joskus niitä löytöjä tekee läheltä ja ne myös kannattaa ottaa, kun kohdalle osuvat. Liian usein sitä miettimään. Tuo HM clutch vaikuttaa houkuttelevalta. LV:n avainpussukka on tosi kiva ja monikäyttöinen.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo clutch sopii varmasti moneen menoon, oikein ihmettelen että miksi en ole aikaisemmin sellaista hankkinut, mielessä se on ollut jo niin pitkään. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja tällä kertaa sain iloa myös alelöydön tekemisestä! :)

   Delete
 2. Hmm, olen itsekin miettinyt tuollaista avainpussukkaa, varsinkin kun tuli juuri hankittua arvokkaampi kamera. Pelkään kuitenkin, että unohdan sen pussukan jatkuvasti kotiin tai en löydä koko pussukkaa laukun uumenista. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taas ajattelin että pieni pussukka löytyy helpommin laukusta kun avainnippu? Noh, pian sen näkee, voin vaikka raportoida sitten! :)

   Delete
  2. Kerro ihmeessä sitten kokemuksia, jos nimittäin helpottaa avainten löytämistä niin laitan heti miten ostoslistalle. Nimim. Avaimet aina kateissa.

   Delete
 3. Kyselisin sinulta Sandron mitoituksesta, sillä monesti on mieli tehnyt klikkailla tilausta kotiin...kiitokset jo etukäteen :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Osa Sandron (ja Majenkin) vaatteista on kokoluokituksella 1-3, osa taas tutummalla mitoituksella esim. 36, joten koitan valottaa molempia omasta näkökulmastani. Sandron yläosista käytän lähes yksinomaan tuota kokoa 1 ja sovittamissani takit ovat olleet kokoa 36, joka siis vastaa aika hyvin sitä kokoa jota normaalistikin käytän. Minulla on aika leveä lantio, joten tyköistuvissa mekoissa koko 2 on usein parempi, se minun mielestäni vastaa aika hyvin normaalia 38.

   Ai niin, osa Sandron ja Majen mekoista on tosi lyhyitä, joten se kannattaa pitää mielessä mekko-ostoksilla. Uusi neulemekkoni yltää hieman polven yläpuolelle, eli on juuri sopiva lyhyeksi hameeksi, mutta muutama kokeilemani mekko jäi hankkimatta ihan vain liian lyhyen helman vuoksi.

   Toivottavasti vastaukseni auttoi! :)

   Delete